Autoschade

Heeft u schade aan uw auto? Een sterretje in uw ruit? Of is uw oldtimer toe aan volledige restauratie? Een deuk in uw auto? Een flinke kras door een omgevallen fiets? Een kapotte bumper vanwege een aanrijding? M&H Autoschade is expert als het gaat om schadeherstel, restauraties en ruitreparaties. Met onze jarenlange kennis in combinatie met de modernste apparatuur zorgen we ervoor dat uw auto weer in nieuwstaat is. Want schade aan uw auto komt nooit gelegen en moet zo snel mogelijk worden opgelost. Dan biedt M&H Autoschade de oplossing. Wij staan paraat om uw auto snel en vakkundig weer te herstellen.

Autorestauratie

Heeft u een oldtimer of een classic car? En is uw auto toe aan restauratie? M&H Autoschade is ervaren in het restaureren van allerlei types auto’s. Of het nu gaat om het ontlakken van een deur of het reconstrueren van losse onderdelen, wij beschikken over het vakmanschap om uw auto te restaureren volgens uw wensen en eisen. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor:

  • voorbewerking
  • stralen
  • ontlakken
  • spuitwerk

Ruitreparatie

Een sterretje in uw vooruit? Of is het sterretje al uitgescheurd? Laat dit dan snel repareren! M&H autoschade heeft alle middelen in huis om de ruitreparatie snel uit te voeren. Zo bent u verzekerd van snelle hulp. Ook het compleet vervangen van een compleet raam is geen probleem. Schade aan uw ruit? Schakel M&H Autoschade in!


Schadeherstel

Als universeel autoschadebedrijf is M&H Autoschade het juiste adres voor schadeherstel aan uw auto of bedrijfswagen. M&H voert schadeherstel uit in opdracht van en voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. Daarbij voorzien we onze klanten graag van goede service. Als autoschadebedrijf voldoen wij aan alle strenge kwaliteitseisen en door vakmanschap is kwaliteit bij schadeherstel gegarandeerd.

Goede service bij schadeherstel

Wij kunnen de auto bij de schadeplek voor u ophalen en vervolgens snel handelen bij schadeherstel. Met onze eigen wagenpark kunt u tevens bij ons terecht voor vervangend vervoer. Met deze extra service kan de klant mobiel blijven tijdens de werkzaamheden voor schadeherstel. Zo staan we als universeel autoschadebedrijf altijd op passende wijze voor u klaar.


Restauratie

Naast schadeherstel is M&H Autoschade gespecialiseerd in autorestauratie. Heeft u een klassieke auto, oldtimer of onderdeel hiervan die u graag wilt laten restaureren? Onze vakmensen beschikken door kennis en ervaring over de juiste aanpak bij autorestauratie en voeren met vakmanschap de werkzaamheden voor restauratie uit.

Kennis en materiaal voor kwaliteit autorestauratie

Door onze jarenlange ervaring zijn we kundig in het restaureren van allerlei type auto's. Van het onder handen nemen van uw gehele auto tot het reconstrueren van losse onderdelen, wij voeren autorestauratie naar uw wensen uit. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer in ere wordt hersteld, door onder andere de volgende werkzaamheden met vakmanschap uit te voeren:

  • voorbewerking
  • stralen
  • ontlakken
  • spuitwerk

Ruitreparatie

M&H Autoschade kan van dienst zijn met het repareren en vervangen van autoruiten. Heeft u een sterretje in uw ruit of is deze misschien al uitgescheurd? Het tijdig repareren van ruitreparatie is van groot belang en M&H Autoschade kan hiermee van dienst zijn. Met onze kennis en passende aanpak kunnen we ruitreparatie vakkundig en snel voor u uitvoeren.

Snelle service bij ruitreparatie

Doorrijden met ruitschade aan uw auto is niet veilig. Heeft u schade aan uw ruit? Schakel M&H Autoschade in. In geval van autoschade bieden wij een goede service en zo bent u ook bij ruitschade verzekerd van snelle hulp. We bekijken wat voor reparatiewerkzaamheden er nodig zijn en voeren deze met kwaliteit uit.