Restaureren oldtimers

M&H Autoschade is hét adres voor het restaureren van uw oldtimer. Heeft u een prachtige oldtimer, maar zijn bepaalde onderdelen niet meer in goede staat? Of moet uw auto compleet worden gerestaureerd? Voor volledige restauratie, maar ook voor het restaureren van aparte onderdelen bieden wij de oplossing. We beschikken over de nieuwste apparatuur om de restauratie vakkundig uit te voeren. Of het nu gaat om een nieuwere auto of een echte oldtimer: voor het ontlakken, reconstrueren van onderdelen, straten en spuiten zijn wij de aangewezen partner.

Spuiten oldtimers

Krassen in de deur van uw oldtimer. Een bumper die moet worden vervangen en in de huidige kleur van uw oldtimer moet worden gespoten. Deuken die u graag wilt laten wegwerken. Naast volledige restauratie biedt het spuiten van uw oldtimer in veel gevallen de oplossing. Een goede spuitbeurt is de finishing touch van een vernieuwde oldtimer. Of u uw oldtimer gewoon in een nieuwe kleur wilt laten spuiten of schade wilt wegwerken, M&H Autoschade is dé professional op het gebied van het spuit van oldtimers. We helpen u graag uw oldtimer weer de juiste uitstraling te geven.

Restaureren

Als specialist in schadeherstel bij autoschade, kunnen we tevens van dienst zijn met het restaureren van auto's. M&H Autoschade is gespecialiseerd in het restaureren van klassieke wagens en oldtimers. Wij beschikken over verschillende werkmethodes en ook het nieuwste apparatuur voor vakkundige restauratie van uw auto. Met vakmanschap wordt uw auto weer in ere hersteld en is een mooie uitstraling van de auto gegarandeerd.

M&H Autoschade voor het restaureren van oldtimers

Wij zijn ervaren in het restaureren van zowel nieuwere als oudere auto's. Zo is uw klassieke auto of oldtimer bij ons in goede handen. Of het nu gaat om voorbewerking, stralen, ontlakken of spuitwerk; de werkzaamheden worden met grote zorg uitgevoerd voor een optimale uitstraling van uw auto.

 


Spuiten

Nieuw spuitwerk van uw oldtimer of klassieke auto, geeft de finishing touch aan uw auto. De kleur van de auto wordt met vakwerk weer in ere hersteld en de auto heeft weer een prachtige uitstraling. Of het nu gaat om spuitwerk bij nieuwere auto's of spuitwerk bij oldtimers, het is en blijft vakwerk. In onze moderne spuitcabine voeren we spuitwerk met hoogwaardig materiaal uit.

Spuiten van oldtimers en klassieke auto's met zorg uitgevoerd

Er komt veel kijken bij het vakkundig restaureren van oldtimers en klassieke auto's. Bij ons is uw auto in goede handen en wij voeren het spuitwerk voor restauratie met zorg uit. Hierbij beschikken wij over veelzijdige en hoogwaardige middelen waarmee wij de klassieke kleuren vakkundig op uw klassieke auto of oldtimer aanbrengen met een optimaal resultaat.